HOT NEWS

   

 

Τhis is … (Blyth) Sparta-ns!!!

Blyth Spartans

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά μόλις είδα στο κουπόνι ότι παίζει η μεγάλη μου… αγάπη! H Blyth Spartans!!! Το όνομα παραπέμπει σε ένα μίγμα θρύλων του Νορθάμπερλαντ –τι λέω τώρα, έτσι…!!!- και της αρχαίας Σπάρτης!!! Η ομάδα με σήμα την πράσινη περικεφαλαία που θα σαρώσει, απόψε την… -πώς την λένε;- Γκέιτσχεντ!!! Πέρα από την… πλάκα, σημάδεψα, ενστικτωδώς κατά βάση, λίγα παιχνίδια για το Κύπελλο Αγγλίας που έχουν, κατά τη γνώμη μου, πιθανότητες να ανατρέψουν τα προγνωστικά για τα προφανή φαβορί. Ένα από αυτά είναι η αναμέτρηση της Mπλάιθ Σπάρτανς με την Γκέιτχεντ, όπως προανέφερα. Οι γηπεδούχοι είναι ουραγοί στην Κόνφερενς του Βορρά, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έκτη θέση, μια κατηγορία πιο πάνω. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί αρκετές φορές μεταξύ τους και έχουν φέρει όλα τα αποτελέσματα. Ακόμη, στο Όλνταμ-Μπέρτον, η φιλοξενούμενη, παρά το γεγονός ότι παίζει μια κατηγορία χαμηλότερα από τη γηπεδούχο έχει μεγάλη φόρμα και έχει αρχίσει να οικοδομεί καλή παράδοση στο Κύπελλο. Πέρυσι είχε φθάσει μέχρι τον τέταρτο γύρο, έχοντας αποκλείσει την Μίντλεσμπρο, για να αποκλειστεί στη συνέχεια, από την Μπέρνλι! Στο Σουίντον-Χάντερσφιλντ αναμετρώνται δύο πολύ φορμαρισμένες ομάδες, διαφορετικών κατηγοριών. Η γηπεδούχος παίζει μια κατηγορία χαμηλότερα από την Χάντερσφιλντ, αλλά έχει προπονητή τον Ντι Κάνιο και μεγάλες βλέψεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η παράδοση την θέλει να παραμένει αήττητη, σε πέντε από τις οκτώ αναμετρήσεις με τους φιλοξενούμενους. Για τα χθεσινά, τα είδατε… Οκτώ στα δέκα και αρκετά με αυτό! Ας πάμε στα αποψινά, για να δούμε τί... λαγούς βρήκα στο καλάθι μου!!!

216: (U21) ΚΥΠΡΟΣ- (U21) ΒΟΣΝΙΑ & ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 (1,60)

Αγοράζουμε με… χαρά το 1,60 στο οποίο προσφέρεται το διπλό των ελπίδων της Βοσνίας μέσα στην Κύπρο, καθότι οι γηπεδούχοι είναι, μετά το Σαν Μαρίνο, ο δεύτερος σάκος του μποξ του ομίλου!

230: ΜΠΛΑΪΘ ΣΠΑΡΤΑΝΣ-ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ (4,00-3,35)

Τα είπαμε για αυτό το ματς!

236: ΟΛΝΤΑΜ-ΜΠΕΡΤΟΝ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 (3,40-4,25)

Και για αυτό το ματς τα είπαμε!!!

245: ΣΟΥΪΝΤΟΝ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ (3,00-3,25)

Αμ, μήπως δεν τα είπαμε και για αυτό το ματσάκι;!!!!

257: ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ- ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (2,50)

Η Κουίν είναι μεν τελευταία στη βαθμολογία της πρώτης κατηγορίας στην Σκωτία, αλλά δεν είναι και εντελώς …άχρηστη, στην έδρα της! Η Πάρτικ είναι εξαιρετικά αδύναμη μακριά από τη βάση της και καθώς η στατιστική μου δίνει 56,5% πιθανότητα στον άσσο θα τον αποτολμήσω.

266: ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ-ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ (3,00-3,35)

Εντάξει, εντάξει… Συμφωνώ πως η Στέρλινγκ Άλμπιον δεν έχει, εκ πρώτης όψεως καμία ελπίδα να κερδίσει την εκ των πρωτοπόρων, Άρμπροουθ. Εδώ όμως θέλω να προσέξετε: Η μεν Στέρλινγκ είναι επικίνδυνη στην έδρα της, η δε Άρμπροουθ είναι ασταθής μακριά από τη δική της. Με τη στατιστική να μου δίνει 65,4% πιθανότητα στον άσσο, θα κοντράρω το προφανές φαβορί.

272: ΑΛΓΕΡΙΑ-ΤΥΝΗΣΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 (3,10-3,25)

Φιλικό είναι το παιχνίδι, η Αλγερία έχει πάψει προ πολλού να θυμίζει την ομάδα-φόβητρο του παρελθόντος, οι ποδοσφαιριστές προφασίζονται τραυματισμούς για να μην αγωνιστούν, η πρόκριση στο Κόπα Άφρικα εχάθη… έ, τι άλλο θέλετε; Θέλετε κι άλλο, έτσι; Η Τυνησία που προκρίθηκε στο Κόπα Άφρικα προέρχεται από ένα αήττητο σερί έξη αγώνων όταν οι γηπεδούχοι έχουν δύο νίκες σε έξη ματς. Το 2000 οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 2-2, σε φιλικό αγώνα στην Τύνιδα.

274: ΑΛΚΟΡΚΟΝ-ΤΑΡΑΓΟΝΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 (3,25-4,20)

Η Αλκορκόν είναι πολλή δυνατή στο γήπεδό της αφού μετρά μόλις μια ήττα σε έξη αγώνες. Η Ταραγόνα πέτυχε την πρώτη νίκη της κόντρα στην Σαμπαντέλ, με το σαρωτικό 5-0 και φαίνεται ότι ο νέος προπονητής εμφύσησε δύναμη και αισιοδοξία στα… παιδιά! Πέρυσι, η Ταραγόνα είχε πάρει την ισοπαλία εδώ μέσα. Γιατί να μην το ξανακάνει;

276: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β΄ -ΧΙΡΟΝΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 (3,75-5,90)

Η Μπάρτσα-τσέπης δεν είναι αυτό που θυμόσασταν από πέρυσι! Βέβαια έκανε ένα μικρό ντεμαράζ και πήρε δέκα… ποντάκια σε τέσσερις αγώνες, αλλά απόψε κατεβαίνει χωρίς όλα τα στελέχη της άμυνας και με τους υπόλοιπους κουρασμένους από την… τιτανομαχία της πρώτης ομάδας με την Χοσπιταλέτ, για το Κύπελλο!!! Η Χιρόνα, που έσπασε το εκτός έδρας αήττητο της πρωτοπόρου Χέρκουλες, την προηγούμενη αγωνιστική έχει χτίσει μια παράδοση τριών σερί νικών εδώ μέσα και παρά το γεγονός ότι δεν τα πάει, φέτος, καλά μπορεί να τσιμπήσει το βαθμό, αφού η Μπαρτσελόνα Β΄ έχει και το …χαρακτηριστικό να είναι ομάδα… εκτός έδρας!

278: ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ-ΜΟΥΡΘΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 (3,25-3,45)

Η Χέρκουλες πήγε γεμάτη αυτοπεποίθηση στην Χιρόνα και επέστρεψε με την πρώτη εκτός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα. Η Μούρθια έμεινε στο 0-0 με την Λα Κορούνια και κατεβαίνει στο Αλικάντε με σύμμαχο την παράδοση και τη στατιστική μου που της δίνει 54,5% πιθανότητα στο διπλό. Σημειωτέον, ότι η φιλοξενούμενη μετρά μόλις μία ήττα σε έξη εξόδους της, από τις αρχές του πρωταθλήματος.

Όλοι …ταμείο!

Αν έχετε απορίες για τη μέθοδό μου επικοινωνήστε!

e-mail –Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταίες Ειδήσεις

  • Ροή
  • Ποδόσφαιρο
  • Μπάσκετ
  • Social
next
prev

Maradona Goal of the Century

sportsview relax-time header    

Copyrights Sportsview.gr 2011