Sportsview.gr

Εμπρός της Θέλτα παληκάρια!!!

celta vigo

Η Θέλτα αποτελεί τη βασική μου πρόταση για απόψε, που το κουπόνι δείχνει και είναι ιδιαίτερα φτωχό, με την Σέριε Β΄ να μην είναι αρκετή για να προκαλέσει το ενδιαφέρον. Στα χθεσινά, η… Μπλλλάιθ δεν τα κατάφερε! Πάλεψε σαν…θηρίο αλλά η Γκέιτσχεντ ήταν πιο…θηρίο και την έφαγε!!! Εντάξει, να κάνουμε και λίγο πλάκα, αφού Κύπελλο Αγγλίας είναι αυτό, δεν μπορείς να κάνεις μαγικά!!! Στην Β΄ Ισπανίας που ήταν και το «σοβαρό» τμήμα των προβλέψεών μου –κι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τα χαμένα του Κυπέλου Αγγλίας και της Σκωτίας – λόγω του ότι διέθετα τα στοιχεία από τη στατιστική μου, είχαμε απόλυτη επιτυχία. Ταραγόνα, Χιρόνα, Μούρθια και Κόρδοβα πήραν βαθμούς και έκαναν την έκπληξη στις έδρες που τις φιλοξένησαν. Για να δούμε τώρα, όμως, τις επιλογές από το αποψινό… πανέρι!!!

290: ΓΚΟΥΜΠΙΟ-ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ (3,00-2,90)

Η Γκούμπιο ανέβηκε φέτος από την C1 και έως στιγμής, παρά τα λογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Η Σασσουόλο κάμει πορεία πρωταθλητισμού είναι πολλή δυνατή εκτός έδρας. Η Γκούμπιο έχει αναμετρηθεί άλλη μια φορά, πριν από λίγα χρόνια με την φιλοξενούμενη και την είχε νικήσει με 1-0, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν να επιδείξουν την πολλή σημαντική νίκη με την Τορίνο και την ισοπαλία με την Βερόνα.

292: ΜΟΝΤΕΝΑ-ΕΜΠΟΛΙ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (2,20)

Η Μόντενα βρίσκεται οριακά εκτός της γραμμής των μπαράζ για τα πλέι άουτ, αφού δεν έχει καταφέρει, ακόμη, να σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Η κατηφόρα για την Έμπολι δεν έχει τέλος! Η ιστορική ομάδα έχει πέσει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, με τις εκτός έδρας επιδόσεις της να προκαλούν τον οίκτο! Η παράδοση δεν έχει ήττα για την Μόντενα στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις, αλλά έχει τρεις ισοπαλίες. Η στατιστική μου δίνει 56% πιθανότητα στον άσσο.

303: ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΘΕΛΤΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 (3,10-3,00)

Παλιές μνήμες από τις ένδοξες μέρες των δύο ομάδων στην Πριμέρα ξυπνά το αποψινό ντέρμπι, στο «Ριαθόρ». Η Λα Κορούνια είναι πολλή αξιόπιστη στην έδρα της, αλλά η Θέλτα βρίσκεται σε απείρως καλύτερη φόρμα και εκτός έδρας μετρά μία ήττα σε έξη αγώνες. Η στατιστική μου δίνει 67% πιθανότητα στο «Χ2» και θα πάω με την ομάδα της Γαλικίας που μου φαίνεται περισσότερο ισορροπημένη.

307: ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 (3,20-2,80)

Η Κρουζέιρο ετοιμάζεται να κάνει…Κρουαζιέρα στην Σέριε Β΄ με την απόδοση που επιφύλαξε, φέτος, στους οπαδούς της! Η γηπεδούχος βρίσκεται οριακά κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και με την εικόνα που δείχνει τον τελευταίο μήνα δύσκολα θα βγει, ενώ η Ιντερνασιονάλ βρίσκεται σε πολλή καλή κατάσταση, μετράει μία ήττα σε έξη αγώνες και απέχει τέσσερις βαθμούς από τις θέσεις του Κόπα Λιμπερταδόρες. Έχει κάκιστη παράδοση σε αυτή την έδρα, αλλά καμιά φορά τα… φαινόμενα απατούν!!!

Όλοι…. ταμείο!

Αν έχετε απορίες επικοινωνήστε!

e-mail –Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyrights Sportsview.gr 2011

Top Desktop version