Sportsview.gr

Αllez la France, Allez la France, Allez!!!

Juventus



Oι …Βάτραχοι χτύπησαν ξανά!!! Την Τρίτη ήταν η Ολιμπίκ Μαρσέιγ! Χθες ήταν η Λιον!!! Δυό γκολ σε πέντε αγώνες μέτραγε η Ολιμπίκ Λιον, εφτά έριξε στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ! Τον Άγιαξ τον πέρασαν χειρουργείο χωρίς αναισθητικό!!! Κι έπρεπε να γίνει η άλλη ομορφιά, της Ίντερ, για να μείνει απέξω η Λιλ!!! Φυσικά, για τους ηγήτορες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, δεν τρέχει τίποτα!!! Η Μάντσεστερ δεν στήθηκε, βεβαίως, από κανέναν… Είναι μια μέτρια ομάδα, για τα επίπεδα που μας είχε συνηθίσει και αποκλείστηκε απολύτως δίκαια. Τώρα, προσωπικά, χρησιμοποίησα την λογική της Ουέφα, για να σας δώσω το διπλό, αλλά ποιος πιάνει, πλέον, τη λογική της Ουέφα; Τουλάχιστον, τον άσσο της Ίντερ δεν τον έβλεπα με τίποτα και σας το έγραψα, αλλά προτίμησα τα 4-6 γκολ, επειδή πίστευα ότι θα γινόταν ο κακός χαμός στην αναμέτρηση… Κρίμα και το χάσαμε για ένα γκολ!!! Για απόψε, τώρα, έχουμε Τουρκία, Αργεντινή και τον πρώτο τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα. Τι βλέπω από όλα αυτά…

158: ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ-ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΑΝ ΧΟΥΑΝ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 (2,85-2,85)

Η Νιούελς διαγωνίζεται με την Όλντ Μπόϊς για το ποια θα έχει τη χειρότερη έδρα στην φετινή Απερτούρα. Μηδέν νίκες, επτά ισοπαλίες και δύο ήττες! Η Σαν Μαρτίν έχει άμεση ανάγκη βαθμών στην ειδική βαθμολογία και έχει πάρει πάνω της, στις τελευταίες έξη αγωνιστικές, καθώς μετράει μόλις μια ήττα. Πρώτο σημείο βλέπω, την ισοπαλία.

149: Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ-ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝΓΙΟΥΡΝΤΟΥ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (2,00)

Η ΒΒ κάνει δυνατό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τέταρτη θέση, μετρώντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες στην έδρα της. Η νεοφώτιστη Μερσίν εντυπωσιάζει, με τη σειρά της και παραμένει αήττητη σε πέντε αγώνες, δείχνοντας μια έφεση στο «Χ». Η παράδοση έχει τρεις νίκες και μια ήττα για την Ισταμπουλσπόρ. Η στατιστική μου δίνει… πολύ άσσο και θα πάω, ξανά, με την τάση.

151: ΜΑΝΙΣΑΣΠΟΡ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ (2,75-3,10)

«Πετάει», η Μανίσασπορ που έχει βρεθεί στην τρίτη θέση, μετρώντας μόλις δύο ήττες εντός κι εκτός έδρας, σε 12 αγωνιστικές! Η Μπεσίκτας είναι το «όνομα» της αναμέτρησης, αλλά δεν διακρίνεται για τη σταθερότητά της και συνηθίζει να αφήνει βαθμούς σε αυτή την έδρα. Η στατιστική μου δίνει 82% πιθανότητα στο «1Χ» και θα προτιμήσω, για άλλη μια φορά, μια, κάθε άλλο παρά ανάξια λόγου διπλή.

155: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 (4,00-6,20)

Η Γιουβέντους έχει τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις χωρίς νίκη κόντρα στην Μπολόνια. Η αναμέτρηση για το Καμπιονάτο έληξε 1-1. Πέρυσι 0-2. Πρόπερσι, πάλι 1-1. Η Μπολόνια είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη μακριά από το γήπεδό της, όπου έχει πάρει τους 8 από τους, συνολικά, 11 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει για στο πρωτάθλημα. Βέβαια, Κύπελλο είναι, κάθε προγνωστικό είναι, εκ προοιμίου παρακινδυνευμένο, αλλά πάω με το ένστικτό μου…

Καλό ταμείο!

Αν έχετε απορίες επικοινωνήστε!

e-mail –Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyrights Sportsview.gr 2011

Top Desktop version