Sportsview.gr

Τριάδα τριημέρου και δυάδα αουτσάιντερ

 

 

Τριάδες ζητήσατε, τριάδες λάβατε την Κυριακή! Όχι ότι αποτελεί το αγαπημένο μου στοίχημα, κάθε άλλο. Αλλά καμιά φορά τα βάζεις κάτω και οι αποδόσεις σε οδηγούν εκεί...

 

Τέσσερα από τα οκτώ αποψινά ματς έχουν φαβόρες από 1.50 και κάτω: Γιουνάιτεντ στο 1.60, Ατλέτικο στο 1.35, Μπενφίκα στο 1.50 και Σαχτάρ στο 1.32. Ασύμφορη βραδιά, υπό τη σκέψη για μια τριάδα τριημέρου που είχα κατά νου με τιμές ως και 1.90 maximum.

Τελείως επιδερμικά, μόνο PSV Αϊντχόφεν έχω κυκλώσει από χθες, εμπιστευόμενος την έδρα της και την ισχύ της στο "Φίλιπς Στάντιον" ενάντια σε μια Βόλφσμπουργκ που είναι άμαθη σε τέτοιους ρυθμούς. Ειδικά τώρα που ο άσος πήγε, ανεξήγητα κατ' εμέ, από το 2.30 στο 2.95! Ε, νισάφι... Ας παίξω κι ας χάσω τους Ολλανδούς. Αν νικήσουν, παίρνω το πρώτο αεροπλάνο (για να δω τις φίλες μου!).

Κατά τα λοιπά το Αστάνα - Ατλέτικο στις 17:00 ώρα δική μας και 21:00 τοπική, σε κρύο και με πλαστικό τερέν, δεν προσφέρει ευκαιρία, άσο στο Γιουνάιτεντ - ΤΣΣΚΑ παίζω μόνο και μόνο διότι δεν βρίσκω κάτι άλλο (!) για την τριάδα μου, το Γκλάντμπαχ - Γιουβέντους προαλείφεται για αμφίτερμα (στο 1.80) αλλά δεν ψήνομαι, στο Μπενφίκα - Γαλατασαράι αν έπαιζα κάτι θα ήταν το 2.55 στο ασιατικό +0,5 (Χ2 δηλαδή), το Ρεάλ - Παρί είναι για να το δεις και να ρίξεις live betting (γιατί να σκοτωθούν, αφού έχουν περάσει;), το Σαχτάρ - Μάλμε δεν είναι για 1.32 αλλά ψιλοκωλώνω και το Σεβίλλη - Σίτι έχει πολύ χαμηλά το goal/goal και δεν αντιλέγω στον άσο, ίσα ίσα οι "ρόχος" έχουν καλή έδρα όπου βρίσκουν εύκολα το γκολ.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές της Τρίτης και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)

Social media
https://www.facebook.com/nick.bozionelos (page)
https://twitter.com/nbozionelos
https://plus.google.com/+NickBozionelos

Copyrights Sportsview.gr 2011

Top Desktop version