Sportsview.gr

Επτά σαββατιάτικες επιλογές

 

 

Κακό δεν λες το 1.70 της Λυών ενάντια σε μια Τρουά ντεφορμέ, δύστοκη (μόλις ένα γκολ στα τελευταία έξι) και ούσα χωρίς νίκη ως τώρα,

ειδικά τώρα που βρίσκουν ρυθμό επιθετικά ο Βαλμπουενά και οι συν αυτώ. Αλλη μια τιμή, ξανά 1.70, που μου έκανε εντύπωση είναι το over στο Βόλφσμπουργκ - Λεβερκούζεν αν και έχει εμφανιστεί στα 21 από τα 24 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Για το Ιντερ - Ρόμα, το μάτι πέφτει στο 2.80 του διπλού αλλά οι μπουκ είναι... διαβασμένοι: φαβορί οι "τζιαλορόσι" που έχουν βάλει 25 γκολ ως τώρα, σε δέκα ματς, έναντι μόνο... 10 της Ιντερ του "μάγειρα" Ρομπέρτο Μαντσίνι. Το over στο 1.80 δεν το λες και κακό...

Τέταρτο ματς, λόγω... τιμής, το Αγιαξ - Ρόντα. Σε ολλανδικό ματς και να βλέπεις το αμφίτερμα στο 2.00, όποιοι και να παίζουν το εξετάζεις. Ο Αγιαξ δεν δέχθηκε γκολ στο Αμστερνταμ στα τρία από τα τέσσερα αλλά έπαιξε με αδύναμες ομάδες. Δύσκολα θα το χτυπήσει το ματς η Ρόντα αλλά ένα γκολ, πιθανώς, το έχει.

Μπήκα στο τριπάκι να ασχοληθώ και με το Τσέλσι - Λίβερπουλ. Αν και αποτελώ έναν από τους ακραιφνείς... μουρινιακούς, δεν παραβλέπω ότι ο Πορτογάλος τα έχει κάνει... σαλάτα φέτος. Ωστόσο δεν παύει να διαθέτει ένα ζάπλουτο "υλικό" που στη μέρα του μπορεί να κάνει τη διαφορά. Εξ ου και είναι σωστά φαβορί και ο άσος αλλά το under, στο 1.80, προτιμότερη εναλλακτική το συμβατικό 2-3 γκολ σε κατιτίς παραπάνω τιμή. Σαν πολύ 1-1 να έχει, αν (μας) στραβώσει, για 2-0.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές του Σαββάτου και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)

Social media

https://www.facebook.com/nick.bozionelos (page)
https://twitter.com/nbozionelos
https://plus.google.com/+NickBozionelos

Copyrights Sportsview.gr 2011

Top Desktop version