Sportsview.gr

Παιχνίδι με καρέ παρολί

 

 

Σαν πολύ δεν είναι το 3,65 του ΠΑΣ στη Νέα Σμύρνη, ειδικά μετά την γκρίνια στον Πανιώνιο μετά την Ξάνθη (λες και πάει για... Champions League); Οκτώ μήνες έχει να κάνει διπλό ο ΠΑΣ (από ματς με τον ΟΦΗ) αλλά σκόραρε και στα οκτώ αυτά ματς, σε όλα από ένα!

Κάποια στιγμή θα το κάνει, πλήρης παίζει... Παναθηναϊκό; Οχι. Αν ήταν στο 2.20 το συζητούσα, στο 1.90 απλώς απαξιώ, συν ότι ο Ηρακλής κακώς υποτιμάται: μια χαρά ομάδα έχει, για νεοφώτιστη. Και θυμηθείτε τι ζημιά έκανε στον ΠΑΟΚ...

Από το... 1969 έχει να κάνει νίκη στο Μπέρμιγχαμ επί της Αστον Βίλα η Γουότφορντ. Μια Βίλα που είναι ουραγός αλλά ακόμη η δουλειά του Ρεμί Γκαρντ δεν έχει φανεί. Καμιά ομάδα που είχε το πολύ πέντε 5 σε 13 αγώνες δεν απέφυγε τον υποβιβασμό αλλά για τη Βίλα έχω εν γένει καλή γνώμη. Θέλει ΠΟΛΥ ρίσκο το σημερινό, με μια Γουότφορντ που σκοράρει πολύ εκτός έδρας και έχει χάσει μόνο από τις τέσσερις πρώτες και την απρόβλεπτη Πάλας. Επτά ματς χωρίς νίκη έχει χειρότερη άμυνα στην Premier: η Μπόρνμουθ. Απειρη, ειδικά αμυντικά και έχει μετά την Εβερτον να παίξει με Τσέλσι και Γιουνάιτεντ, χτυπημένη εδώ και καιρό από απουσίες. Στο χέρι της Εβερτον το ματς, λογικό το υψηλό διπλό (2.55) για μια Εβερτον που βγάζει υγεία και με Μπάρκλι, Λουκάκου και Ντεουλοφέου σκοράρει μετά ευκολίας.

Στο Βέλγιο, θα ήθελα πολύ να κοντράρω απόψε την Κόρτραϊκ καθώς το εντός έδρας αήττητό της είναι πλασματικό, και η Μπέβερεν πληρώνει 4.35 αλλά είναι από τις ομάδες που με έχουν... κάψει φέτος. Στην άκρη. Ετερη σκέψη το Γκενκ - Γάνδη, μια Γκενκ που ξεκίνησε με πέντε σερί άσους και γκολ 20-4 (!) για να κάνει κατόπιν δύο ήττες και δίχως γκολ. Αναρωτιέμαι πόσο θα... ξεμυαλίσει το διπλό στη Λυών τους Γανδαίους, που πληρώνουν 2.30 αλλά, αν πόνταρα κάτι, θα ήταν άσος. Η Μουσκρόν έχει νικήσει φέτος Μπριζ και Γκενκ αλλά στα λιγότερο δύσκολα ματς, απογοητεύει. Με την προσθήκη του Τσιτέ η Σιντ Τρουίντεν γίνεται πιο αξιόπιστη επιθετικά, εκεί που "πονάει" ως τώρα.

Σε τέσσερα σερί ματς δεν έχει σκοράρει η Χόφενχαϊμ που είναι ουραγός, η Γκλάντμπαχ έκανε... παπάδες με τη Σεβίλλη (4-2) αλλά η κούραση και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης ίσως της στοιχίσει. Δεν έχει φανεί ακόμη η δουλειά του Χουμπ Στέφενς στη γηπεδούχο, θα γίνει σιγά σιγά... Συν μια ζαριά στο Αννόβερο καθώς αφενός η Ινγκολσταντ έχει αρχίσει και χάνει και τη ρέντα της εκτός έδρας (μπήκε με τρία σερί διπλά, έκτοτε 0-3-1 έχοντας και τύχη), αφετέρου το κίνητρο πια για τη γηπεδούχο είναι μεγάλο. Συν ότι το Αννόβερο στο Γκλάντμπαχ έπαιξε για πρώτη φορά άριστα μεσοεπιθετικά, ΟΚ εκεί η άμυνα εκτέθηκε και τα δύο που δέχθηκε ήταν λίγα, αλλά έδειξε ότι δύναται να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.

Το πλήρες άρθρο, όλες οι επιλογές του Σαββάτου και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter, Google+ αλλά και προσωπικό facebook group)

Social media

https://www.facebook.com/nick.bozionelos (page)
https://twitter.com/nbozionelos
https://plus.google.com/+NickBozionelos

Copyrights Sportsview.gr 2011

Top Desktop version